VARFÖR OMNIA

OMNIA är ledande inom mining av kryptovaluta. Vi ger dig en unik plattform som är utformad att vara enkel och för att vem som helst ska kunna använda den, även ifall du investerar stort eller är helt ny i världen av kryptovaluta.

Vi erbjuder inte tidsbegränsade avtal utan våra avtal gäller så länge du vill fortsätta använda tjänsten. Vi är en grupp med personer som har mångårig erfarenhet av kryptovaluta hela vägen tillbaka till bitcoin låg i sin vagga, vår infrastruktur går lätt att utöka som är säker och optimerad därför kommer vi kunna möta behoven av nykomna kryptovalutor.

OMNIA GER ALLA EN CHANS ATT TA DEL AV KRYPTOVALUTA TEKNOLOGIN IGENOM ATT ERBJUDA EN ENKEL MININGPLATTFORM

VÅR LÖSNING

Nu när Bitcoin mining blivit väldigt populärt och det blivit svårare att mina väljer vi på OMNIA att fokusera på altcoins och tittar ständigt efter nya uppstickare på marknaden för att kunna hitta nästa lukrativa altcoin.

Bitcoin är fortfarande den stora ledaren inom kryptovaluta industrin och förfrågan på valutan är fortfarande fruktansvärt hög, därav har vi på OMNIA fortfarande livstidskontrakt för Bitcoin mining och jobbar ständigt på att optimera våra datacenter och miningfarmar för att möta behoven hos vår snabbväxande kundbas.

VÅR MINING STRATEGI

Eftersom våra mining planer inte har en bestämd kontrakttid flyttar vi automatiskt över din hash power till andra altcoins om din mining plan blivit ogynsam. Detta är möjligt tack vare vårt system där vi flyttar om 50% av din hash power var 500:e dag. Med vår strategi kommer din mining plan vara säker, även ifall du ser det långsiktigt eller kortsiktigt.

 

MINING ALTCOINS

Redan sedan Bitcoin kom till har olika Altcoins poppat upp på marknaden med nya unika och innovativa lösningar. Att mina Altcoins är en stor del av vår mining service då vi förstår värdet och hur viktiga dem är. Här på OMNIA stödjer vi Altcoins som har verkliga lösningar, en perfekt timing på marknaden, en stor gemenskap bakom och självklart att den är lönsam för miners. Utöver detta lyssnar vi hela tiden på våra användare om nya Altcoins som kommit till marknaden för att lägga till dem i vår mining katalog.